De Blauwe Vlinder Uitvaartdienstverlening

Wanneer er een einde komt aan het leven door ouderdom, ziekte of een ongeval wordt het leven gigantisch door elkaar geschud en is bijna niks meer zeker. Wat vandaag nog zo vertrouwd is, kan morgen zomaar weg zijn. Afscheid nemen doet pijn en die intense pijn gaat niet zomaar over. Misschien wel nooit! Maar we hebt geen keuze! We moeten wel verder. Met vallen en opstaan. Vergeten zullen we echter nooit. Maar het raakt op een bepaald moment wel verweven in het leven.

Wij verzorgen voor u de gehele uitvaart. Wij willen graag tot steun zijn in de periode voor, van en na het overlijden. Samen op zoek om aan uw wensen tegemoet te komen. Samen op zoek naar rituelen en diepgang. Samen op zoek naar betekenis, naar verbinding. Samen op zoek naar de balans tussen de realiteit en maakbaarheid. Samen op zoek in alle rust en ruimte die wij u kunnen bieden.

Wanneer u met aandacht afscheid neemt, hoeveel verdriet er ook is, dan kunt u verder. Maar vergeten hoeft u nooit.

Wij zijn er voor U!
Erna Sibbald

Bijeenkomsten – Agenda 2019

Middels onderstaande link komt u op de Bijeenkomsten agenda van de website “Zogeliefd”.
Zogeliefd – Bijeenkomsten agenda

Zogeliefd is een aparte website van de Blauwe Vlinder. Met de website van Zogeliefd wordt een platform gegeven voor reacties, bijeenkomsten, rouwpagina’s, opstekers en condoleances.

Wij zijn er ook voor u op Zogeliefd.BlauweVlinder.nl.

Wanneer er een einde komt aan het geluk door ouderdom, ziekte of ongeval wordt het leven gigantisch door elkaar geschud en is niks meer zeker. Wat vandaag nog zo vertrouwd is kan morgen zomaar weg zijn. Afscheidnemen doet pijn en die intense pijn gaat niet zomaar over. Misschien wel nooit! Maar je hebt geen keuze! Het raakt op een bepaalt moment verweven in het leven. Uitvaartdienstverlening De Blauwe Vlinder verzorgt voor u de gehele uitvaart. Ik wil steun zijn in de periode voor, van en na het overlijden. Samen zoeken om aan uw wensen tegemoet te komen. Samen zoeken naar rituelen, naar diepgang. Samen zoeken naar betekenis, naar verbinding. Samen zoeken naar de balans tussen de realiteit en maakbaarheid. Wanneer u met aandacht afscheid neemt, hoeveel verdriet er ook is, dan kunt u verder. Maar vergeten hoeft u nooit. Ik ben er voor U!