De Blauwe Vlinder Uitvaartdienstverlening

Condoleance Register

De Blauwe Vlinder beschikt over een online digitale condoleance register. In het condoleance register kunt u reacties en herinneringen plaatsen die samen een digitaal monument voor de overledene vormen. Andere mensen kunnen daar veel steun aan beleven. Of het nu directe nabestaanden zijn of mensen die wat verder van de overledene af staan.

Klik op onderstaande link om naar het Condoleance Register van de Blauwe Vlinder te gaan.
Condoleance Register

Condoleance Register aanvragen

Wilt u een online condoleance register aanvragen? Neem dan contact op met de Blauwe Vlinder. Zie de contactpagina voor verdere informatie.

Wanneer er een einde komt aan het geluk door ouderdom, ziekte of ongeval wordt het leven gigantisch door elkaar geschud en is niks meer zeker. Wat vandaag nog zo vertrouwd is kan morgen zomaar weg zijn. Afscheidnemen doet pijn en die intense pijn gaat niet zomaar over. Misschien wel nooit! Maar je hebt geen keuze! Het raakt op een bepaalt moment verweven in het leven. Uitvaartdienstverlening De Blauwe Vlinder verzorgt voor u de gehele uitvaart. Ik wil steun zijn in de periode voor, van en na het overlijden. Samen zoeken om aan uw wensen tegemoet te komen. Samen zoeken naar rituelen, naar diepgang. Samen zoeken naar betekenis, naar verbinding. Samen zoeken naar de balans tussen de realiteit en maakbaarheid. Wanneer u met aandacht afscheid neemt, hoeveel verdriet er ook is, dan kunt u verder. Maar vergeten hoeft u nooit. Ik ben er voor U!