De Blauwe Vlinder Uitvaartdienstverlening

Contact

Uitvaartdienstverlening De Blauwe Vlinder
Rouwcentrum met familiekamers
Passage 47
2741 HB Waddinxveen
KvK: Gouda 24457077

Erna Sibbald

T. 06-81028387 / 06-18925265 (24/7 bereikbaar)
E. erna@blauwevlinder.nl

Privacy Policy

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Lees hier verder in onze privacyverklaring wat we bij ons bedrijf allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Recensies

Steeds meer mensen kiezen op basis van ervaringen van anderen. Daarom zijn uw recensies niet alleen waardevol voor ons, maar ook zeker voor andere mensen. Wij delen uw recensies dan ook graag op onze website. U kunt hier onze recensies lezen of zelf een recensie schrijven.

Referenties

Els van de Hoek – Els is Fotograaf , T. 06-43022962, E. elsvdhoek@gmail.com
Rasha Koole-Mansour – Sopraan, T. 06-19995823, E. …

Wanneer er een einde komt aan het geluk door ouderdom, ziekte of ongeval wordt het leven gigantisch door elkaar geschud en is niks meer zeker. Wat vandaag nog zo vertrouwd is kan morgen zomaar weg zijn. Afscheidnemen doet pijn en die intense pijn gaat niet zomaar over. Misschien wel nooit! Maar je hebt geen keuze! Het raakt op een bepaalt moment verweven in het leven. Uitvaartdienstverlening De Blauwe Vlinder verzorgt voor u de gehele uitvaart. Ik wil steun zijn in de periode voor, van en na het overlijden. Samen zoeken om aan uw wensen tegemoet te komen. Samen zoeken naar rituelen, naar diepgang. Samen zoeken naar betekenis, naar verbinding. Samen zoeken naar de balans tussen de realiteit en maakbaarheid. Wanneer u met aandacht afscheid neemt, hoeveel verdriet er ook is, dan kunt u verder. Maar vergeten hoeft u nooit. Ik ben er voor U!