Bijeenkomsten

Wanneer er een einde komt aan het leven wordt het leven gigantisch door elkaar geschud en is niks meer zeker. Wat vandaag nog zo vertrouwd is, kan morgen zomaar weg zijn. Afscheid nemen doet pijn en die intense pijn gaat niet zomaar over. Misschien wel nooit! Maar we hebben geen keuze! We moeten verder. Met vallen en opstaan. Vergeten zullen we nooit. Maar het raakt op een bepaald moment wel verweven in het leven.

Uitvaartdienstverlening De Blauwe Vlinder verzorgt voor u de gehele uitvaart. Wij willen u graag tot steun zijn en samen zoeken naar de betekenis en de verbinding van het leven.

Wanneer u met aandacht afscheid neemt, hoeveel verdriet er ook is, dan kunt u verder. Maar vergeten hoeft u nooit.

Rouw- en Ontmoetingscentrum, Passage 47, 2741 HB Waddinxveen

Bijeenkomsten – Agenda 2020

Op 3 november, heeft het kabinet een tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Lees hier meer over wat dit betekent voor Uitvaartfaciliteiten.

December 2020

  • 13-12-2020 Wereldlichtjesdag, vanwege de Corona kan er dit jaar geen Wereldlichtjesdag plaatsvinden. Daarom biedt de Blauwe Vlinder online een mogelijkheid om digitaal een kaars aan te steken ter nagedachtenis aan alle overleden kinderen. Klik hier om naar de herinneringspagina te gaan.

 

Wereldlichtjesdag

Allerzielen